Associació Cultural El barri Participació Social

Patraix es mou per la igualtat

Enguany celebrem el X aniversari de la Llei Orgànica 3/2007, per a la igualtat efectiva de dones i homes. L’assoliment de la igualtat real i efectiva en la nostra societat requereix no solament del compromís dels subjectes públics, sinó també de la seua promoció decidida en l’òrbita de les relaciones entre particulars. És per el que l’Associació Veïnal Patraix vol participar i promoure en l’àmbit veïnal, la consciència social d’aquest dret indiscutible de no discriminació por raó de sexe.
Malgrat els avanços produïts en els últims anys, encara segueix existint un nivell de desigualtat intolerable des de la perspectiva dels valores que inspiren l’ordre democràtic. La igualtat plena, efectiva, entre dones i homes, aquella «perfecta igualtat que no admetera poder ni privilegi per a uns ni incapacitat per a uns altres», en paraules escrites por John Stuart Mill fa case 140 anys, s’encara avui una tasca pendent en la qual tots tenim alguna cosa que fer.
Dissabte 6 de maig (Pl. de Patraix i seu AV Patraix)
17 h. Concurs de dibuix “Patraix por la igualtat”. En finalitzar, berenar.
17 h. ONG ACCEM “Ruta per la Igualtat”. Stand informatiu, exposició fotogràfica i performance de dones refugiades.
17 h. Batucada Borumbaia. A càrrec de la Regidoria d’Igualtat.
18 h. CLOWNFERENCIA: Dona, vida i riure por Amaia Prieto Marín. A càrrec de l’Àrea d’Igualtat de la Diputació de València
19 h. Inauguració exposició “El sentiment de la mirada”, de Jordi Falgàs. Con projecció del making off de les obres i recital musicat de poesies associades als quadres por Paco Vila i Toni Mascarell
21:30 h. Sopar de pa i porta en la plaça
22:30h. Lectura de Manifest
23.00 h. Actuació de la banda Butterfly
Dimecres 10 de maig
18 h. Xarrada “Construint Igualtat” impartida por l’inspector de la Policia Local de València del Grup Gamma Juan D. García Piñón i l’agent Mª Amparo Martín, en la seu de l’AV Patraix.
Back To Top