Associació Festes

Les Festes Populars de Patraix conclouen el diumenge amb noves activitats participatives

El diumenge 13 d’octubre conclou les Festes Populars de Patraix, que se celebren sota el lema “25 anys fent festa”, amb la clausura i el lliurament de premis que posaran el fermall final a nou jornades d’activitats participatives que van començar el passat dia 4 d’octubre.

Les activitats començaran a les 11 hores amb l’obertura de l’última jornada de la XXIV edició de la Mostra Artesanal i ONGs de Patraix en la Plaça. A aqueixa mateixa hora es realitzarà un concurs de dibuix infantil que acabarà amb un esmorzar per als participants i una jornada mediambiental que consta d’un estand sobre la petjada de carboni, taller infantil i bicicleta múltiple.

A les 14 hores es dispararà una mascletà commemorativa dels vint-i-cinc anys de Festes Populars al carrer Salavert a càrrec de la pirotècnia Vulcano. A les 14,30 hores se celebrarà el tradicional menjar popular de Arrós amb fesols i naps en la plaça. A la vesprada, a les 18,30 hores, es podrà gaudir de l’espectacle circense “Clownbate” dins del VII Festival Valencirc.

Finalment, a les 20 hores donarà començament la clausura de la XXV edició de les Festes Populars amb el lliurament de premis, l’actuació de l’Agrupació Musical Patraix i el llançament d’un ram de focs artificials en la plaça que posarà punt final a aquesta edició.

Back To Top