Asociación Cultural

Cultura als barris porta a la Plaça de Patraix diversos actes musicals

Cultura als barris, una iniciativa de l’Ajuntament de València per a acostar la cultura als barris de la ciutat, porta a la Plaça de Patraix diversos actes musicals per a tots els públics amb entrada lliure i gratuïta. El primer dels actes tindrà lloc el divendres 18 d’octubre a les 18,30 hores, amb el Cant d´albaes i cant d´estil de la Rondalla Borda i amics amb la col·laboració de l´Esmutard.

D’altra banda, el dissabte 19 d’octubre a les 20 hores es realitzarà un concert de música tradicional valenciana a càrrec de Pep el Botifarra amb el seu espectacle Despullat, mentre que el diumenge 20 d’octubre a les 13 hores, el Grup de Danses La Caraspera oferirà un repertori de restauració de les danses de Patraix.

Més endavant, el 17 de novembre a les 18,30 hores, Mediterranean Guitar (Toni Cotolí, Eva Dinora i Gloria Aleza) faran un concert sota el títol Rock Road trio i l’1 de desembre a les 12 hores se celebrarà un concert del Centre Instructiu Musical Tendetes, dirigit per Patricia Rozalén Salvador.

Back To Top