Associació Festes

Castells inflables, minimascletá, circ i revetla de l’Orquestra Montecarlo, el dissabte en les Festes Populars de Patraix

La jornada del dissabte 12 d’octubre de les Festes Populars de Patraix, que se celebren des del 4 al 13 d’octubre sota el lema “25 anys fent festa”, ofereix un ampli ventall d’activitats que culminaran a les 22 hores amb una revetla al Parc de l’Oest de València, entrada per carrer Énguera, de l’Orquestra Montecarlo.

Les activitats començaran a les 11 hores amb l’obertura, una jornada més de la XXIV edició de la Mostra Artesanal i ONGs de Patraix en la Plaça, mentre que el carrer Salavert acollirà uns castells inflables per a gaudi de xiquets i xiquetes. Castells que reprendran la seua activitat a la vesprada a les 17 hores. Abans, a les 14 hores, es dispararà una minimascletá en la plaça. En el mateix lloc, a les 18,30 hores, la companyia de circ Asaco produccions escenificarà l’espectacle “Hermanos Saquetti”, dins de les activitats del VII festival Valencirc.

A la nit, a les 21 hores, els voltants de la plaça acolliran l’últim dels sopars populars que organitza l’Associació Veïnal de Patraix i a les 22 hores l’Orquestra Montecarlo actuarà al Parc de l’Oest de València, entrada pel carrer Énguera, en una revetla amb la col·laboració amb l’Associació Cultural Falla Arxiduc Carles-Xiva.

Back To Top