Associació Festes

Tardor finalitza demà la gira del disc Patraix dins del Festitraix

La jornada del divendres 11 d’octubre de les Festes Populars del barri, que se celebren des del 4 al 13 d’octubre sota el lema “25 anys fent festa”, conclourà amb el tradicional Festitraix que inundarà de música en directe la plaça del barri com tots els anys a les 22 hores. Enguany serà un acte singular i únic amb l’actuació del grup Tardor que posarà fi a la gira promocional del seu tercer disc d’estudi “Patraix” que des de fa dos anys ha dut a terme en tota Espanya.

Al costat del grup valencià de pop rock Tardor, que ha promés als seus seguidors “una sorpresa que no deixarà indiferent al públic assistent”, actuaran L´Home brut que presenta el seu disc “Llums del nord” i el col·lectiu VerbenaWarrios, un grup de Djs, Speakers i cantants que faran moure l’esquelet als assistents a ritme de les cançons més carrinclones i mítiques de les dècades de 1970, 80 i 90. Música i humor per a tancar una vetlada que es preveu màgica.

Tardor va nàixer en 2011 i amb el seu primer disc “Revolució de l´estat latent” va posar de manifest el seu bon fer que, amb el seu segon treballe “Una ciutat invisible” en 2014, li va suposar tres nominacions en els Premis Ovidi i ser premiats per Ontàrio com la millor cançó en valencià per la Diputació de València. Mentre que aquest tercer disc “Patraix” li ha situat com un referent de qualitat dins de la música en valencià.

Abans del Festitraix se celebrarà un sopar popular a les 21 hores, sense oblidar que la XXIV edició de la Mostra Artesanal i ONGs de Patraix continuarà oberta en la Plaça fins al dia 13 d’octubre.

Back To Top