Associació Festes

Diumenge amb trobada de paelles, Dança de la Tardor, concurs de disfresses i circ en les Festes Populars de Patraix

La jornada del diumenge de les Festes Populars del barri, que se celebren des del 4 al 13 d’octubre sota el lema “25 anys fent festa”, acull la cinquena trobada de paelles que s’elaboraran al carrer Salavert, mentre que la Plaça de Patraix tornarà a ser el centre d’activitats lúdic festives amb balls tradicionals, un concurs de disfresses i una actuació de circ.

El dia començarà a les 11 hores amb la cinquena edició de la trobada de paelles a llenya que es cuinaran i consumiran al carrer Salavert amb l’acompanyament del Dj Santisan. En aquest acte està previst que es cuinen més de quaranta paelles com a acte de trobada ciutadana.

Així mateix, a les 13 hores l’Associació Cutural i Musical La Carraspera realitzarà una actuació amb el títol Dança de la Tardor en la Plaça de Patraix, tradicional punt de trobada de les Festes Populars que organitza l’Associació Veïnal de Patraix.

Ja a la vesprada, a les 18,00 hores, es realitzarà la novena edició del Concurs de Disfresses amb una desfilada pels carrers del centre històric en una cavalcada acompanyada per l’Associació Cultural i Musical GAR-Tres Forques. En finalitzar aquest acte tindrà lloc un berenar infantil en la Plaça de Patraix.

Finalment, dins del seté Festival Valencirc, la Plaça de Patraix acollirà l’actuació de la companyia Arritmados amb l’espectacle “Reparteix amor” a les 19, 30 hores, que posarà punt final als actes de les Festes Populars de Patraix del diumenge 6 d’octubre.

Back To Top