Sin categoría

Convocatòria per a tocar en directe en el Festitraix 2022


Festitraix és un festival de música d’1 dia que enguany compleix 24 anys. Es realitza durant les festes populars del barri de Patraix que tenen lloc el mes d’octubre.
Per ell han passat habitualment formacions emergents de rock i pop de variats pals. En els últims anys bandes com Tardor o Klandestina Club ens han triat per a començar la seua gira presentant nous discos en la nostra plaça.
Ara oferim l’oportunitat de tocar en l’ampli escenari de la plaça la vesprada-nit de l’11 d’octubre de 2022 a 4 bandes que seleccionarem d’entre totes les que es presenten abans del 15 de maig. Les bandes seleccionades es donaran a conéixer el 18 de maig. Si el dia de la selecció considerem que no tenim grups suficients per a realitzar una selecció, ampliarem el termini. En la corresponent publicació de xarxes comunicaríem el nou termini.
No hi haurà caché, almenys en principi. Hem demanat una subvenció al Institut Valencià de Cultura, si ens la concedeixen, en funció de la quantia pagarem una caché, per a això la banda haurà de presentar una factura que és el que haurem de presentar com a justificació a la subvenció. A veure si hi ha sort.
No es cobreixen despeses de desplaçament ni allotjament. Això si, hi haurà bocatas per a sopar per a totxs els membres de les bandes i alguna cosa de beure.
El backline (bateria i amplis) ho posaran les bandes, d’acord entre elles. De tot l’escenari, il·luminació i so ens encarreguem nosaltres.

Back To Top