Cultural

QUÈ FER EL CAP DE SETMANA EN PATRAIX?

En Patraix som tan “xulos” que els caps de setmana els comencem el dijous. Perquè aquest dijous ja podem assistir a una jam session de Modern jazz que promet fer-nos vibrar en The Hops. L’endemà El Cresol celebra una sèrie d’actes pel Dia de les llibreries, fins a les 10 de la nit. Mentrestant pots visitar alguna de les exposicions del barri, la de fotografia en el Foto-Club València, pintura en l’espai cultural de la Biblioteca Azorín en el Complex Cultural i esportiu Patraix, o la que tenim en l’Associació Veïnal de l’obra de l’important arquitecte Javier Goerlich.

El dissabte tenim una completa jornada gastronòmic festiva en Sanfofa dedicada a Africa, i per als més xiquets un taller per a dibuixar amb objectes en La Casa Parapasárselopipa. I per a acabar bé el dia més música en directe amb “2 animals” en The Hops.

I perquè no falte de res acabem el diumenge amb teatre en l’Espai Creatiu YRÉ, si no ha acabat amb nosaltres la marató fotogràfica organitzada pels nostres veïns del Taller de Radios. I no dic gens del taller de música per a xiquetes del diumenge en Parapasárselopipa, perquè ja no queden places.

I si t’has quedat amb ganes de més teatre pots apuntar-te a algun dels cursos de Comissura Espai.

Ja no tenim excusa per a no eixir aquest cap de setmana i bé prop de casa. Patraix està ple d’activitat cultural i d’oci, i si no el sàvies nosaltres t’ho posem fàcil perquè d’una ullada pugues triar què fer.

Només has de connectar-te a l’agenda Cultural de Patraix que l’Associació Veïnal mantenim en la nostra web per a veure els detalls de cada esdeveniment.

Que ho gaudisques.

Back To Top