Associació Urbanisme

Es presenta el pla especial de protecció del casc històric de Patraix

S’ha publicat en la web de l’Ajuntament i difós pels mitjans locals, imatges i línies generals del Pla Especial de Protecció (PEP) per al casc històric de Patraix.

Este pla es va aprovar en 1996 i havia d’haver estat acabat en 2001. Any rere any hem continuat insistint als diferents governs locals la seua realització.

En 2016 es va reprendre el pla i es van realitzar en la seu de l’Associació Veïnal uns quants tallers de participació ciutadana per a arreplegar els interessos dels veïns. Ara es va a presentar el pla del què cal destacar la revisió dels entorns de Fra Mateu, amb l’obertura del carrer a Dibuixant Manuel Gago i la seua urbanització; el reordenament de Venerable Anyés en la seua trobada amb Tres Forques, convertint-ho en una zona verda que donarà entrada al Barri. Un altre canvi important serà la peatonalización de Juan Bª Corachán, Turís i Cor de Jesús.

En la web s’indica que el pla podrà ser consultat en la web de l’Ajuntament. Posats en contacte amb el telèfon 010 de l’Ajuntament ens han indicat que no saben quan es podrà consultar.

Més informació.

Back To Top