Cultural Festes

Premis Patraix 2017

El divendres 29 de setembre es va celebrar l’entrega de premis Patraix 2017 en la sala d’actes de l’O.N.C.E. a:

  PREMI CONVIVÈNCIA

A Policia local III i IV Unitat de districte

per la labor dia a dia d’estes 2 unitats on els seus integrants treballen per una convivència ciutadana. Dos unitats on el treball, suport i contacte amb el moviment veïnal és la base d’un treball ben fet.

  PREMI ENTITAT DEL BARRI

A Associació Cultural Sankofa

Per la seua activitat cultural, la seua capacitat integradora, la seua col·laboració i haver aproximat l’activitat cultural diversa al nostre barri.

  PPREMI ANIVERSARI

A Federació de Veïns de València

moltes Associacions Veïnals han complit, complixen o compliran 40 anys d’existència, lluitant per tantes coses en els nostres barris que són identificades com els ulls vigilants de la ciutat. A tot\es ell\es gràcies de cor encara que a molts ens donen per amortitzats i ens consideren obsolets. La Federació aglutina a totes les nostres associacions com un col·lectiu cohesionat i necessari per a una democràcia participativa.

  PREMI EMPRESA DEL BARRI

A Fermax

com a empresa que té les seues arrels en el nostre barri i que des d’anys ha estat present en la història de Patraix. Empresa puntera i innovadora en el seu ampli sector.

 Coral Allegro ONCE PREMI INTEGRACIÓ SOCIAL

A Coral Allegro de l’ONCE

a cada un del\es integrants d’este cor, a l’ONCE per eixe suport a través de la música com un element de trobada, de reconeixement i superació enfront de la pèrdua d’agudesa visual. Al final de l’acte gaudim amb l’actuació de la Coral Allegro de l’ONCE

Back To Top