Associació Festes

L’Associació Veïnal de Patraix premia a Francis Montesinos, la Carraspera, l’IES Cid, l’Escola d’Artesans, SAV i Aderes

L’ACTE DE LLIURAMENT SE CELEBRA EL 5 D’OCTUBRE A LES 22.15 HORES EN LA SEU DE L’ASSOCIACIÓ

L’Associació Veïnal de Patraix, amb motiu de la XXV Edició de les Festes Populars del barri que se celebraran des del 4 al 13 d’octubre sota el lema “25 anys fent festa”, ha premiat al dissenyador de moda Francis Montesinos, al grup de danses La Carraspera, a l’Institut d’Educació Secundària de València Cid Campeador, al centre d’ensenyaments integrals de València Escola d’Artesans, a l’empresa de serveis Societat Agricultors de la Vega i a l’Associació Esportiva, Rehabilitadora i Social (Aderes) de Burjassot.

L’Associació Veïnal de Patraix vol reconéixer, en un acte que se celebrarà el 5 d’octubre a les 22,15 hores en la seua seu, l’aportació de cadascun d’ells per a construir un barri, una ciutat més humana, solidària i amigable. Com l’original dissenyador de moda Francis Montesinos que compleix 50 anys portant el nom de València per les passarel·les de tot el món, a més d’haver donat suport activament diverses causes solidàries. O l’Institut d’Educació Secundària Cid Campeador que també celebra cinc dècades formant i educant en valors a moltes generacions del barri. Mentre que el centre de Formació Professional Escola d’Artesans compleix res menys que 150 anys promovent una educació integral que contempla tant l’aprenentatge acadèmic com la formació intel·lectual.

A més, l’Associació també premia al grup de danses Carrasaspera per la seua labor de recuperació dels balls tradicionals valencians, indumentària, cants i costums com les de l’antic poble, hui barri, de Patraix. A la Societat Agricultors de la Vega (SAV), una empresa històrica de València, que des dels seus orígens reutilitzava els residus com compost per als cultius i hui es dedica a la neteja i conservació de la ciutat. I a l’Associació Esportiva, Rehabilitadora i Social (Aderes) de Burjassot per la seua labor en favor de la integració a través de l’esport de les persones amb disfunció física i mental, tant en l’àmbit municipal de Burjassot com en tota la província de València. Un treball que ha sigut la inspiració de l’aclamada pel·lícula Campeones.

Des de l’Associació Veïnal de Patraix volem un any més compartir i gaudir durant uns dies de la cultura, història, tradicions i costums del nostre antic poble, hui barri, treballant per una trobada de convivència ciutadana, amb l’objectiu de recuperar i mantindre aquells valors que serveixen per al desenvolupament personal del veïnat.

Back To Top