Associació Festes

L’Associació Veïnal de Patraix agraeix la resposta del veïnat en la presentació del llibre “Història de Patraix, de poble a barri”

L’Associació Veïnal de Patraix vol agrair al veïnat la resposta massiva en l’acte de presentació del llibre “Història de Patraix, de poble a barri” confeccionat per l’historiador Javier Mozas, el filòleg Carles Barquero i l’arqueòleg Víctor Algarra, que es va realitzar ahir a la sala Alfonso del Magnànim del Centre Cultural La Beneficència amb una gran afluència de públic.

Un llibre, realitzat en col·laboració amb la Diputació de València, que compta amb diverses il·lustracions realitzades per artistes com Paco Roca, Premi Nacional del Còmic en 2008 que ha dissenyat la portada, Tete Chumi, Lalo Kubala, Lídia Cal, Ada Sinache, Elías Taño, Txemacan o Barbiturikills. Aquest acte va ser amenitzat amb l’actuació musical de Patraix All Star, creat per a l’esdeveniment.

Aquest acte s’emmarca en els actes previs a la XXV Edició de les Festes Populars del barri, que se celebraran des del 4 al 13 d’octubre sota el lema “25 anys fent festa”.

Back To Top