18é Festitraix

Festitraix 2015Enguany, en la XVIII edició d’este festival de música, comptem amb grans grups de cantera pròpia, de Patraix, I amb l’aportació de THE BLISTERS, grup tribute a Beatles de reconeguda fama nacional. La cita serà el dissabte 10 d’octubre, a partir de les 20:00, on s’oferiran ritmes de Rock, Pop, Ritmh’n’blues i Beat, entre uns altres no menys importants.

Tindrem a:

Whiscola

WHISCOLA. Una banda de rock/blues de València que va començar la seua marxa en 2009. Amb els anys ha consolidat un repertori propi de lletres en castellà i moments de gran intensitat emocional en cada cançó. A partir dels tres acodes bàsics del blues, la banda s’obri pas cap a altres territoris ja siguen rock, rock’&’roll o country. El rock en espanyol, la cerca d’un so clàssic i matisos blueseros defineixen les influències del grup.

 

 

rufus
RUFUS. Grup format en 2008, que va començar la seua marxa ací en Patraix. Fan música amb l’única intenció de passar-ho bé i esperant que el públic també passe una bona estona. Els components del grup són: Alfredo ala trompeta, Javi al saxo, Quino ala bateria, Julio a la guitarra i el Gos al baix i a la veu.

 

 

 

PATRAIX BLUES BAND. Grup enfocat principalment al Rithm and Blues, forjat en el nostre barri, com el seu propi nom indica. La seuaPatraix blues band formació actual es compon de sis grans músics: Karolina Dreimer a la veu, “Nano Blues” i Quique Peiró a les guitarra, Narbona a l’harmònica, José Sala al baix i Juanma Martínez a la bateria com a fundador del grup. Els seus ritmes encanten al públic alçant-ho del seu seient incitándo a ballar…

 

 

 

blisters

THE BLISTERS va començar la seua marxa en 2003. La seua comuna passió per la música dels Beatles els va portar a formalitzar l’ambiciós projecte de recrear el so dels Fab Four de Liverpool. La música els ha portat a recórrer gran part de la geografia espanyola i, sens
dubte, el record que els quedarà gravat per a tota la vida ha sigut el seu pas per Liverpool en l’estiu de 2009. Allí van estar amb motiu de la Beatles Week, que cada any se celebra en la ciutat anglesa, recreant el so beat en els mateixos escenaris on John i Paul van conèixer el seu èxit: The Cavern, Blue Angel, etc.

 

Back To Top