Cultural El barri Participació

Factoria d’Arts de Patraix, nou festival en el barri

Factoria d'Arts PatraixEl cap de setmana del 21-22/05 tindrà lloc en diferents locals del barri , un nou festival relacionat amb l’art i la cultura.

Ho hem anomenat Factoria d’Arts de Patraix, FAP per als amics. Per primera vegada, tindrem nombroses opcions de gaudir de teatre, dansa, concerts, tallers per a xiquets, presentacions de llibres i una Fira d’il·lustradors en el Carrer Alcúdia.

Un altre dels plats forts és el concert en la plaça el dissabte nit o la festa d’inauguració divendres 20 a la vesprada. Tots els detalls es desvetlaran el dissabte 7/05 a la vesprada en la festa de presentació que tindrà lloc en Enópata.

Tot açò ocorrerà gràcies a la col·laboració de nombrosos locals del barri que s’han implicat en el projecte, l’Associació Veïnal de Patraix i un grup de convençuts veïns amants de l’art que han treballat dur aquests mesos perquè tot tire endavant. Com es pot veure en el cartell, la presència institucional és nul·la i són algunes empreses que ens han volgut donar suport les que també fa possible aquesta “xicoteta bogeria”.

Informació més actualitzada en el Facebook de la F.A.P.

Back To Top