Associació Cultural

Exposició de pintures de J. Lluís Pérez i Monfort

De l’11 al 27 de gener comptarem amb les obres del pintor Josep Lluís Pérez i Monfort, el qual ens explica una mica sobre el seu talent i afició per la pintura:

“Des de xiquet m’agradava el dibuix i la pintura. Pintava els vestits d’us soldadets i els forts els feia de cartó, en els quals dibuixava tots els detalls. En classe de ciències també m’agradava molt fer els dibuixos del cos humà, les plantes i els animals.

Segons vaig ser creixent, de l’assignatura de dibuix vaig aprendre moltes tècniques com la perspectiva, els volums, la mescla de colors, etc. Després entre altres coses em vaig fer delineant de construcció, on vaig aprendre les tècniques de dibuix lineal, que també va potenciar el meu desig de pintar.

Al llarg de la meua vida, i com el treball no em permetia dedicar-me a la pintura, em vaig marcar l’objectiu que quan em jubilara empraria el meu temps lliure de ple a pintar. I per fi va arribar el moment de dedicar-me a la meua gran afició.

Ja he realitzat diverses exposicions en solitari i col·lectives, només em queda dir que sóc més impressionista que abstracte, encara que també m’agrada el cubisme, i com una altra part de la pintura, més recentment he descobert el retrat.

Espere que aquesta xicoteta mostra de les meues obres siguen del seu grat.”

Back To Top